Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه تبریز گفت: اجلاس سراسری روسای دانشگاه‌ها از تمامی پشتیبانی‌های لازم و شاخص‌های ارزیابی برخوردار است و در کارگروه‌های تخصصی برای ارائه‌ راهکار‌ها و برنامه‌های عملی آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، صفر نصراله زاده، رئیس دانشگاه تبریز، در اولین اجلاس سراسری روسای دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور که در دانشگاه تبریز و با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، اظهار کرد: شهر تبریز، شهر علامه‌ها و شهیدان محراب، چون آیت الله مدنی و آیت الله قاضی طباطبایی، لشکریان عاشورایی و فرماندهان دلاوری، چون شهید باکری و یارانش بوده و دانشگاه تبریز نیز مشهدالشهدای دانشگاه‌های کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نصراله زاده ادامه داد: دانشگاه تبریز با ۷۵ سال سابقه، بعد از دانشگاه تهران، به‌عنوان قدیمی‌ترین دانشگاه ایران بوده و در میان پنج دانشگاه جامع و ۱۴ دانشگاه برتر کشور، افتخار آفرینی می‌کند.

 بیشتر بخوانید:

آغاز اجلاس روسای دانشگاه‌های کشور در دانشگاه تبریز


رئیس دانشگاه تبریز افزود: بیش از ۲۱ هزار دانشجو در ۱۲۰ رشته‌ی کارشناسی، ۴۴۱ رشته‌ی کارشناسی ارشد و ۳۰۳ رشته گرایش دکتری در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و تعداد ۲۰ دانشکده با بیش از ۹۰ گروه آموزشی در کنار انواع مراکز آموزشی و تحقیقاتی در این دانشگاه فعالیت می‌کنند.


رئیس دانشگاه تبریز، همچنین در رابطه با زیربنای دانشگاه نیز اظهار داشت: فضای عمومی دانشگاه تبریز، هشت میلیون و ۶۲۳ هزار و ۱۸۷ متر مربع، زیر بنای ساختمانی ۴۰۲ هزار و ۵۷۶ متر مربع و زیر بنای در حال ساخت نیز ۴۰ هزار و ۸۵ متر مربع است.


وی خاطرنشان کرد: با استقرار مدیریت جدید، تلاش همه جانبه‌ای در دانشگاه تبریز برای توسعه‌ی دانشگاه در ابعاد متعددی آغاز شده است و برنامه‌ی راهبردی دانشگاه، ماه‌ها قبل با استناد بر اسناد بالادستی و هم راستا با برنامه‌های پیشنهادی وزیر علوم که در مجلس شورای اسلامی تایید شده و به استحضار رسیده است، پس از طرح و تایید در شورای دانشگاه به دستور هیأت امناء رسیده و مبنای پیشرفت و توسعه‌ی دانشگاه در کلیه‌ی سطوح مدیریتی قرار گرفته است.


رئیس دانشگاه تبریز متذکر شد: این اجلاس از کلیه‌ پشتیبانی‌های لازم و شاخص‌های ارزیابی برخوردار است و در مدت کوتاه دوره‌ی مدیریتی ما، کارگروه‌های تخصصی برای ارائه‌ی راهکار‌ها و برنامه‌های عملی آغاز شده است.


وی با اشاره به کارگروه‌های مختلفی که در دانشگاه ایجاد شده است، بیان کرد: کارگروه‌های مختلفی در حوزه‌ی آموزشی، فرهنگی، پژوهشی، تحقیقات و فناوری، دیپلماسی علمی و توسعه‌ی همکاری‌های بین المللی و کارگروه‌های مختلفی در حوزه‌ی پشتیبانی و توسعه‌ی منابع تشکیل شده است. همچنین سند معاونتی و دانشکد‌ه‌ای تهیه شده است که امیدواریم پس از ابلاغ و زمان بندی لازم شاهد پیشرفت دانشگاه باشیم.


وی در ادامه سخنان خود در خصوص اهم اقدامات انجام شده در دانشگاه تبریز گفت: علاوه بر تشکیل کارگروه‌های مورد نیاز، وضعیت مالی تا حدودی ساماندهی و مطالبات کارکنان پرداخت شده است و تعامل با استانداری و سازمان‌های مختلف و مدیران صنایع در بخش خصوصی و دولتی نیز انجام گرفته و قراردارد‌ها و تفاهم نامه‌های متعددی نیز برای برقراری ارتباط موثر دانشگاه و جامعه منعقد شده است.


وی ادامه داد: در زمینه مستند سازی زمین‌های دانشگاه تبریز، پیگیری‌های لازم صورت گرفته و ارتباط مستمری با خیّرین برای ایجاد زمینه‌های مناسب و کمک به دانشگاه انجام شده است؛ همچنین اتاق فکر دیپلماسی علمی و مرجعیت علمی در دانشگاه تشکیل شده است.


نصراله زاده اضافه کرد: ایجاد کریدور شمال و توسعه‌ی همکاری علمی، میان کشور‌های حوزه‌ی قفقاز نیز در برنامه‌های دانشگاه قرار گرفته و جلسات متعددی نیز با دانشگاه‌های عراق و ترکیه برگزار و تفاهم‌نامه‌های متعددی نیز منعقد شده است تا دیپلماسی علمی دانشگاه با قدرت پیش برود.


رئیس دانشگاه تبریز همچنین اظهار کرد: اقدام بعدی دانشگاه، استفاده از نیرو‌های مومن و علمی در بدنه‌ی دانشگاه است و در این مورد، ضمن ایجاد سامانه‌ی ساجد، هاب فناوری و نوآوری ایجاد و نیاز‌های کشوری و استانی را نیز احصا شده است.


وی در ادامه افزود: ایجاد زیرساخت‌ها و هماهنگی‌های لازم در زمینه‌ی گسترش مراکز رشد انجام شده و محصولات فناور خوبی در دانشگاه تولید شده است. ضمن آنکه پردیس نوآوری و فناوری دانشگاه نیز توسط وزیر علوم افتتاح می‌شود.

رئیس دانشگاه تبریز در پایان یادآور شد: دانشگاه تبریز، اولین دانشگاه در ایجاد رستوران‌های مکمل و طرح تاک است که پنج رستوران در بخش خصوصی و در حوزه‌ی دانشجویی احداث کرده است. همچنین آشپزخانه سبز که با سیستم بخار مرکزی کار کرده و سبب حفظ و ارزش سلامت غذایی می‌شود و ۸۰ درصد انرژی را هم صرفه جویی می‌کند نیز در دانشگاه تبریز تاسیس شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تبریز وزارت علوم اجلاس روسای دانشگاه ها رئیس دانشگاه تبریز دانشگاه تبریز روسای دانشگاه ها توسعه ی ی علمی حوزه ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۹۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس دانشگاه مازندران با بیان اینکه ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در راستای نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تمدن نوین اسلامی است گفت: مجوز راه اندازی این دانشکده برای دانشگاه مازندران کسب شده و مقدمات راه اندازی آن در حال انجام است.

حشمت الله علی نژاد افزود: رویکرد دانشکده فناوری‌های راهبردی، بین رشته‌ای و فرادانشکده‌ای است و نیازی به فضای زیر ساختی و اعضای جدید هیات علمی ندارد.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه چهار گروه ابزار‌های هوشمند، فناوری کوآنتوم، علوم شناختی و پدافند غیر عامل برای این دانشکده تدوین شده است ادامه داد: تربیت نیرو‌های متخصص در حوزه‌های مختلف و راهبردی کشور، تحقیق و پژوهش در حوزه‌های میان رشته‌ای با توجه به پیشرفت‌های نوین علمی دنیا و رفع نیاز‌های داخلی در بخش‌های مختلف از مهم‌ترین اهداف راه اندازی این دانشکده نوین است.

علی نژاد تاکید کرد: پذیرش دانشجو برای این دانشکده ازطریق ضوابط سازمان سنجش و آموزش کشور و به دو روش کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای پیوسته انجام می‌پذیرد.

او گفت: ارائه بورسیه تحصیلی به دانشجویان نیز از دیگر امتیازاتی است که دانشجویان دانشکده فناوری‌های راهبردی از آن برخوردار می‌شوند.

یاد آور می‌شود وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تا کنون مجوز ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی را برای بیست دانشگاه کشور صادر کرده است.

زینب دیوارگر گزارش می دهد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ایجاد تحول در آموزش و پرورش، پایه ایجاد تحول در کشور است/ نظرات مختلف کارشناسی باید منجر به گشایش شود
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس‌جمهور خبر داد
  • دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور خبر داد
  • استقبال فعالان عرصه‌های اقتصادی از پروژه‌های تفریحی شرکت توسعه اصفهان